Yrityksemme

Oy KC Suomi & Co on tekniseen tukkukauppaan erikoistunut yritys. Yhtiö valmistaa, maahantuo, myy ja edustaa eri alojen johtavia tuotteita suoraan loppukäyttäjille. Henkilökunnallamme on alalta vajaan 20 vuoden työkokemus. Asiakkaitamme ovat yritykset ja yhteisöt jotka haluavat laadukasta palvelua sekä alan huipputuotteita huoltoon, kunnossapitoon, tuotantoon sekä korjaamotoimintaan.

Myyntiedustajamme huolehtivat suoramyynnin ammattikäyttäjille ja tuotteet toimitetaan suoraan omasta varastostamme ilman välikäsiä tai jälleenmyyjiä. Kun haluat parasta ja laadukkaita tuotteita ammattikäyttöön on valintasi Oy KC Suomi & Co.

Pääkonttorimme ja varastomme sijaitsevat Oulussa. Yhtiömme hyvät ja luotettavat päämiessuhteet sekä laaja hankintarengas takaavat nopeat toimitukset joka puolelle Suomea. Keskittämällä hankintasi meille saat paljon taloudellisia ja toiminnallisia etuja. KC Suomen oma tutkijaryhmä kehittää ja parantaa jatkuvasti tuotteita sekä etsii uusia ratkaisuja vastaamaan markkinoiden jatkuvasti muuttuvia vaatimuksia.

Katso myös pitkäaikaisen tuotekehityksemme tulos, kolmikomponenttinen tehopesuaine.

KC Jytkypesu on kotimainen biologisesti hajoava voimakas kolmikomponenttinen tehopesuaine, joka on tarkoitettu kaluston tehokkaaseen ympärivuotiseen pesuun. Erikoisainesosien ansiosta tunkeutuu rasvaan, likaan ja pikeen äärimmäisen tehokkaasti.

Olemme luotettava kumppani ja toimimme tilaajavastuulain edellyttämien velvollisuuksien mukaan.

Henkilöstön jatkuva koulutus, innovatiiviset ja laadukkaat tuotteet sekä henkilökohtainen myyntityö ovat tärkeimmät syyt yrityksemme asemaan Suomen markkinoilla.

Oy KC Suomi & Co