Yrityksemme

Oy KC Suomi & Co on tekniseen tukkukauppaan erikoistunut yritys. Yhtiö valmistaa, maahantuo, myy ja edustaa eri alojen johtavia tuotteita suoraan loppukäyttäjille. Henkilökunnallamme on alalta vajaan 20 vuoden työkokemus. Asiakkaitamme ovat yritykset ja yhteisöt jotka haluavat laadukasta palvelua sekä alan huipputuotteita huoltoon, kunnossapitoon, tuotantoon sekä korjaamotoimintaan.

Myyntiedustajamme huolehtivat suoramyynnin ammattikäyttäjille. Tuotteet toimitetaan suoraan omasta varastostamme ilman välikäsiä tai jälleenmyyjiä. Kun haluat parasta ja laadukkaita tuotteita ammattikäyttöön on valintasi Oy KC Suomi & Co.

Pääkonttorimme ja varastomme sijaitsevat Oulussa. Yhtiömme hyvät ja luotettavat päämiessuhteet sekä laaja hankintarengas takaavat nopeat toimitukset joka puolelle Suomea. Keskittämällä hankintasi meille saat paljon taloudellisia ja toiminnallisia etuja. KC Suomen oma tutkijaryhmä kehittää ja parantaa jatkuvasti tuotteita sekä etsii uusia ratkaisuja vastaamaan markkinoiden jatkuvasti muuttuvia vaatimuksia.

Katso myös pitkäaikaisen tuotekehityksemme tuote, kolmikomponenttinen tehopesuaine!

Henkilöstön jatkuva koulutus, innovatiiviset ja laadukkaat tuotteet sekä henkilökohtainen myyntityö ovat tärkeimmät syyt yrityksemme asemaan Suomen markkinoilla.

Jere Vuojus, Oy KC Suomi & Co myyntijohtaja

Yhteystiedot ja henkilöstö

Juha Kurkela

Juha Kurkela

Toimitusjohtaja

Juhalla on alalta vankka työkokemus ja ammattitaito. Jos Teillä on mitä tahansa kysyttävää niin voitte kääntyä Juhan puoleen.

Jere Vuojus

Jere Vuojus

Myyntijohtaja

Jere on pitkän linjan konkari ja tekninen asiantuntija. Jere huolehtii erityisesti öljyt ja toimii KC Suomen NSL voiteluaineasiantuntijana.


Olli-Pekka Vimpari

Olli-Pekka Vimpari

Logistiikkapäällikkö

Olli-Pekka huolehtii tavaran toimituksista ja vastaa yrityksen logistiikasta, varastosta sekä myynnistä. Olli-Pekka toimittaa myös pikalähetykset lähialueille.

Tuomas Kurkela

Tuomas Kurkela

Tekninen myynti

Tuomas on tekninen myyjä ja vastaa suoramyynnistä ammattikäyttäjille. Tuomas tulee suoraan paikanpäälle ja näyttää kuinka tuotteemme toimivat.